Inspireerivat lugemist Mart "qwerty" Laarilt

Poliitik Mart Laar on võtnud kommunismivastase löögirusika moodustamist vist päris sõna sõnalt, sest tema ingliskeelset blogi lugedes jääb mulje, et klaviatuuril on teksti sisestatud rusikasse surutud kämblaga, mitte näppudega tippides nagu valdav osa inimesi. Teistmoodi ei kujuta küll ette, kuidas rahvusvahelise poliitika suurkuju Laar selliseid kirjavigu teha suudaks.

* On siiski võimalikud ka muud variandid. 1) Partsi kass jalutas üle klaviatuuri, 2) Google translate.

  • Tikker

    3. variant: papa Laar otsustas katsetada pedagoogilist lähenemist, et uurida, kas ta ustavad blogilugejad loevad sissekandeid ikka piisavalt hoolikalt. Enamasti on tegemist küll pigem keeleõpetajate ja mitte ajaloolaste nõksuga, ent aineteülene õppimine on ju praegu suur hitt…