Väike-Ameerika Hääl läheb üha paremaks

Daniel Vaarik

Ma teen jälle reklaami Väike-Ameerika Häälele,  sellele vaprale ajalehele, mida antakse välja Uue Maailma Seltsi poolt Tallinnas. Seekord on minu meelest ilmunud seni kõige parem number, ever.

Minu lemmiklood on “Kalamaja krahv ja kojamees” ning Uue Maailma seltsimajas ankrusse jäänud maailmarändur Jimbino “Mozart” Vegani pikem tekst “Mis loom on tänavamuusik ja kuidas teda toita”.  Selle juures on ka Jimbino enda illustratsioonid.

Lisaks kirjutasin ma ka ise väikese essee nähtamatutest kohtadest ning kaasautoreid on  selles numbris Jürgen Roostest Jan Kausini ja ma pakun, et seda restorani, mida Aivo Vaske seekord arvustab, paljud küll ei tea. Värske numbri saab pdf-ina kätte siit, kuid ilmselt on lehte paberil võimalik leida ka Uue Maailma festivalilt, mis kohe algab.