Kes kirjutab sõnu räppar Ligile?

Kui siin oli juba vahepeal juttu sellest, et Savisaare tekstidega on keegi võõrast teinud, siis lugedes Jürgen Ligi viimaseid tekste, süveneb tunne, et neid kirjutab Cool D. Ma loodan, et keegi teeb mingi muusika ka siia taha ja laulab sisse. Toe Tag võib olla.

Ja kui nüüd tõsiselt rääkida, siis hakkabki tõeks saama ennustus, et Ligi jääb palgateemat kaitsma viimse mehena kaevikus. Tead, oleks äkki ikka mõtet olnud minna iseenda palga alandamise teele, kui selleks veel võimalus oli. Nüüd tuleb Ligil oma risti kanda ja ohverdada paljud olulisemad teemad. Mis teha, kõigile pole antud sümbolilist kõrvakuulmist.

Toe Tagilt midagi normaalset Youtube’ist ei leidnud aga näiteks see värk Cool Dlt.

 • Madis

  Ligi sõnakasutus ilmselt ei ole tema positsioonile kohane ning olen nõus, et selle võitlusega ta endale kellegi silmis populaarsust ega ühegi valija häält juurde ei võida. Kuid samas on tal sisuliselt ju Riigikogu palga küsimuses õigus. Kui palgad langevad igal pool mujal (st langeb ka keskmine palk), siis väheneb automaatselt pärast järgmist perioodilist korrigeerimist ka Riigikogu liikme palk. Muidugi võib kiruda, et mida nad tõprad naudivad oma kõrgemaid palku mitmeid kuid kauem kui keskmine töötaja, kuid see saab matemaatiliselt kompenseeritud riigikoguja hilineva palgatõusuga pärast seda kui kogu ülejäänud massi sissetulekud on juba kasvama hakanud.

 • Daniel Vaarik

  Tegelikult on ka minu jutt käinud just ajutise ebaõigluse vähendamisest, mis tekkis selle aasta esimeses kvartalis, kus Riigikogu palk taas tõusis. Olen olnud seisukohal, et vahel on normaalne ja isegi õige teha juhtide poolt sümboolseid samme, mida pole tarvis ilmtingimata seadusse kirjutada.

  Lisaks olin pahane selle pärast, et mängiti oma palga alandamisega mingit kummalist põhiseaduslikku mängu, mille tulemus oli ju ette teada.

 • P20

  youtube on küll jah eesti muusikast tühjaks imetud aga ToeTagilt sobib Ligile ka Pankrot antud teema juurde.

  …me vahest esineme, küsime vähe rulli – sageli sümboolse tasu , et saaks kuludega nulli – sest esinedes tahame et ka meil oleks party – a me pangakaarti see ei rikasta, sest kas me teeme seda kõike sõpradele tasuta